Διάσημη Co. μηχανημάτων Suzhou, ΕΠΕ.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Suzhou Famous Machinery Co., Ltd.

Suzhou Famous Machinery Co., Ltd.

1 2 3
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Αριθμός Υπαλλήλων : 11~50
Ιδρύθηκε Έτος : 2021
Εξαγωγή pc : < 10%
Business Type: Manufacturer
Country / Region: Jiangsu, China
Main Products: plastic shredder, plastic crusher, plastic recycling machine, plastic pelletizing machine, plastic extrusion machine
Total Employees: 11 - 50 People
Year Established: 2021

Η ΔΙΆΣΗΜΗ Co. ΜΗΧΑΝΗΜΆΤΩΝ SUZHOU, ΕΠΕ βρίσκεται στο εθνικό εκπολιτισμένο πόλη-Zhangjiagang, είναι κοντά στη χρυσή υδάτινη οδό του ποταμού Yangtze, μόνο 2 ώρες από τον αερολιμένα της Σαγκάη Pudong με το αυτοκίνητο. Καλύπτει έναν τομέα 50000 τετραγωνικών μέτρων, με το εργαστήριο δύο μηχανημάτων. Είναι εκσυγχρονισμένη κατασκευαστική επιχείρηση με τα μηχανήματα, το προϊόν και την τεχνολογία από κοινού.
FAMOUS MACHINERY COMPANY κράτησε τα πλαστικά απόβλητα στροφής αποστολής «στο κέρδος, και τα κάνει την εκβιομηχάνιση», αναπτύξτε σθεναρά την κυκλική οικονομία, αφιερωνόμαστε στην ανάπτυξη και την κατασκευή των πλαστικών μηχανημάτων ανακύκλωσης υψηλής τεχνολογίας. Το εργοστάσιό μας έχει μια ιστορία 60 ετών επεξεργασίας εξοπλισμού και πεπειραμένων μηχανικών που θα εξασφαλίσουν την ποιότητα για σας
Τα κύρια μηχανήματα προϊόντων μας είναι σε κάτωθι: 1 - τα απόβλητα PET που ανακυκλώνουν τη γραμμή που χρησιμοποιείται στο πλύσιμο των μπουκαλιών της PET αποβλήτων στην καθαρή PET ξεφλουδίζουν την πλήρη γραμμή 2 - η πλαστική ταινία αποβλήτων, υφαμένες τσάντες/Jumbo τοποθετεί τη γραμμή πλύσης ανακύκλωσης σε σάκκο 3 - η πλαστική granulator γραμμή με το διαφορετικό πρότυπο μπορεί χρησιμοποιημένος για τα απόβλητα την πλαστική ταινία, υφαμένες PP τσάντες, τεράστιες τσάντες, κλωστοϋφαντουργικό προϊόν αποβλήτων PSF/POY και ύφασμα, νάυλον και για τα σκληρά πλαστικά όπως το PE, PP, PET, CP, ABS, EPS, XPS, κ.λπ. 4 - τα πλαστικά μηχανήματα καταστροφέων εγγράφων περιλαμβάνουν διπλή/τεσσάρων άξονων καταστροφέων εγγράφων τη μηχανή των ενιαίων άξονων καταστροφέων εγγράφων μηχανών, δίδυμη μηχανή καταστροφέων εγγράφων κυλίνδρων 5 - πλαστικοί θραυστήρες: Θραυστήρας μπουκαλιών της PET, θραυστήρας ταινιών PPPE, θραυστήρας ΣΩΛΉΝΩΝ. 6 - μηχανή άλεσης: Μηχανή άλεσης PVC, μηχανή άλεσης PE, ΞΎΛΙΝΗ μηχανή άλεσης. 7 - πλαστικός αναμίκτης: Αναμίκτης PVC, αναμίκτης PE, ξύλινος πλαστικός αναμίκτης 8 - EPS υλική μηχανή ανακύκλωσης αφρού που περιλαμβάνει EPS την καυτή λειώνοντας μηχανή, EPS μηχανή συμπίεσης, EPS θραυστήρας. 9 - βοηθητική μηχανή: Μηχανή συσσωρεύσεων, Squeezer πλαστικών ταινιών, πλαστική ταινία που συμπιέζουν pelletizer τη μηχανή, κ.λπ.
Η ΔΙΆΣΗΜΗ Co. ΜΗΧΑΝΗΜΆΤΩΝ SUZHOU, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής της πλαστικής μηχανής ανακύκλωσης στην Κίνα. Με μια επιστημονική προοδευτική σύλληψη της γρήγορης εισαγωγής, κάνουμε τα μηχανήματά μας να καλύψουν παντού την υπερπόντια αγορά.
Έχουμε παραγάγει τα αγαθά μας με τις ώριμες τεχνικές και πρώτης τάξεως
ποιότητα. Έχουμε το εργοστάσιο κατεργασίας μας, έτσι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις λύσεις για την ανακύκλωση των περισσότερων ανακυκλώσιμων υλικών.

Στοιχεία επικοινωνίας
Suzhou Famous Machinery Co., Ltd.
Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς